سنّت دیرینه آش نذری در محمدیه +عکس
در محمّدیه از دیرباز در مکان ها و محلّه های مختلف و در مناسبت های مختلف آش وغذای نذری توسط اهالی،طبخ وتوزیع می شود. در ماه محرم وصفر به مناسبت شب تاسوعای اباالفضل(ع) درخیابان شهدا ، درشب اربعین اباعبدالله الحسین (ع) در محله چهارراه میدان بالای محمّدیه ، درشب شهادت امام حسن مجتبی (ع) در محله پشتکوه و پادرخت محمّدیه و درشب پایانی ماه صفر بمناسبت شب شهادت امام رضا(ع) در محلّه ی شیخ زین الدین میدان بالای محمدیه و همچنین در شب شهادت حضرت فاطمه(س) در یکی از محلّه های پادرخت آش نذری تهیه وتوزیع می شود و از نکات قابل توجه اینست که با وجود اینکه این کار در محمّدیه پیشینه ای بیش از صد سال دارد هنوزهم در تمامی محلّه ها به سبک سنّتی وبا آتشِ حاصل از سوزاندن چوب انجام می شود،همچنین دیگ های آش از غروب روشن می شود و درب آنها حدود ساعت 2نیمه شب بسته می شود و موقع اذان صبح درب دیگ ها باز و بین مردم توزیع می گردد.
![](http://bayanbox.ir/view/6578568532427532939/8.jpg)
![](http://bayanbox.ir/view/5197694118233908807/7.jpg)
![](http://bayanbox.ir/view/3082265309281599376/6.jpg)
![](http://bayanbox.ir/preview/1958028280680501212/5.jpg)
![](http://bayanbox.ir/view/3460768879626756394/2.jpg)
![](http://bayanbox.ir/view/7371733183627594173/1.jpg)
- ۹۳/۰۹/۲۱